top of page
shutterstock_415185607_edited_edited.jpg

AFDØDEKONTAKT

Mediumship channels guidance from those who have gone before, not only for the sake of those who are here, but also for those yet to come.

Et medium er en som bruger sine psykiske evner til at kommunikere med mennesker, der er i den åndelige verden. Mediet fungere som mellemled for dem i den åndelige verden og dem i den fysiske verden. De ånder som mediet forbinder sig med, kan være familiemedlemmer, venner, guider osv. 


Mediumship hjælper med at lindre smerten hos dem, der sørger over en som de har mistet. Det giver en følelse af lethed, at vide at livet går videre og at giver en tryghed at vide, at kærligheden, der er bestået, stadig er i live, fri for smerte og ønsker at kommunikere med os her på jorden. 

Den information, et medium modtager hjælper også med at fjerne frygten for døden. Det lærer os, at vi er ånder midlertidigt ved hjælp af en fysisk krop, og at din ånd, den virkelige dig, lever for evigt med mulighed for at fortsætte med at udvikle sig. 

Mediumship fungerer som et redskab for mange mennesker, der er tiltrukket af at studere mere om livet efter døden. Det hjælper også med at udvikle en personlig forbindelse med en højere dimension, der opfylder en unik åndelig skæbne uden frygt. 

Jeg har kunnet kommunikere med den åndelige verden helt fra barnsben af og har aldrig følt en utryghed i at se, høre og føle deres tilstedeværelse.

Derfor føler jeg mig tryg ved også at hjælpe andre med at kommunikere med dem de har mistet. 

Prisen for en session 900 kr a en ca. 45 min varighed.

bottom of page