top of page
shutterstock_1708958173.jpg

CLAIRVOYANCE

I see things. I feel things. I know things.I have no way of knowing them, yet I know.

Vil du have svar på dine spørgsmål, råd, vejledning eller måske blot indre ro og klarhed over dine styrker, udfordringer og din videre vej frem? Så er clairvoyance noget for dig!

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

En clairvoyant er derfor i besiddelse af flere evner:

  • En klarfølelse (en stærk udviklet spirituel og sanselig følelse som bliver mærket på egen krop)

  • En klarhørelse (kommunikation som bliver formidlet fra den clairvoyante til personen)

  • Et klarsyn (en spirituel evne til at se og beskrive processerne som budskabet handler om)

Clairvoyance er godt til dig, som har brug for nogle klare svar. Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og skub i den rette retning til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt. I videoen forklarer jeg hvad clairvoyance er, og hvordan det kan komme dig til gode.

Clairvoyance er altså et alsidigt redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv, samt give dig svar på det du ønsker! Dermed kan du udvikle dine potentialer og træffe de rigtige beslutninger, som former dit liv.

Prisen for en sitting af 45 min. varighed er 900,- kr.

bottom of page